Gyerekcipő

Saját fotó
1114 Budapest Eszék utca 13-15
Megszeretném osztani mindenkivel élményeimet a gyerekcipőkről, úgy mint, Textil és bőr konfekciós mérnök valamint a Csibecipő kft. ügyvezetője, és nem utolsó sorban mint gyakorló anyuka.

2012. október 1., hétfő

Webáruházon keresztül vagy üzletben szeretne vásárolni?



Gyerekcipőt a Csibecipőtől!
Válasszon, webáruházon keresztül vagy üzletben szeretne vásárolni?


Az internetes cipő vásárlás előnyeit és hátrányait szeretném összefoglalni egy pár mondatban:
      ELŐNYÖK:
-         Mindenkivel előfordult már, hogy 1 vagy 2 gyerekkel egyedül van otthon, és a hidegebb idő beálltával cipőt kellett venni a gyerekeknek. A legközelebbi cipő bolt messze van, vagy nem forgalmazza a megfelelő márkát, vagy nincs a megfelelő méret. Ilyen esetben nagy segítség, ha van egy megbízható webáruház, ahonnan lehet rendelni Szamos cipőt a megfelelő méretben.
-         Ha 16 óráig beérkezik a rendelés, azt a Csibecipő még aznap postázza és már másnap a gyerek lábán lesz a cipő. 1 nap és a kezében foghatja a kiválasztott cipőt.
-         Fontosnak tartom, hogy mindenki kiválaszthassa a megfelelő fizetési módot:
1.      A készpénzzel fizetők és az óvatosabbak előszeretettel válasszák az utánvételes fizetést. Amikor az anyuka megkapja a csomagot, akkor fizeti ki a futárnak.
2.      Az előre utalást egyre többen válasszák, kiemelten a törzsvásárlók. A banki utalások felgyorsultak és 4 órán belül, az összeget, a Csibecipő számláján jóváírják, így ebben az esetben is másnap a cipő megérkezik a címzetthez.
3.      Nagyon sokan válasszák a személyes átvételt, mert ebben az esetben nem terheli a vevőt a posta költség.
-         A webáruházban feltüntetett ár általában kevesebb, mint az üzletben, egy-két kivételtől eltekintve (outletes cipők, gumicsizma, papucs, stb.)
-         A webáruházban feltüntetett készlet megegyezik a Csibecipő raktárkészletével, nem kell várni napokat vagy esetleg heteket, amíg a cipő megérkezik.
-         A cipők beérkezése után, minden modellt lefényképezek, megpróbálva visszaadni a cipő eredeti színvilágát. Így elkerülve, hogy a vevő csalódjon, amikor a kezébe fogja a cipőt.
-         Nagyon fontos a megfelelő méret kiválasztása. Ebben segítség a Csibecipő weboldalán feltüntetett mérettáblázat. Ha az anyuka bizonytalan, akkor minden esetben telefonon vagy emailen keresztül megbeszéljük és egyeztetjük a gyerek lábméretét a cipő méretével, úgy hosszban, mint szélességben. Nem megfelelő méret esetén a cipőt cseréljük, vagy a vételárat visszajuttatjuk a vevőnek. De büszkén állíthatom, hogy minimális a nem megfelelő méret miatti visszapostázás.
-         A Csibecipő minden egyedi problémát rugalmasan kezel, és minden esetben megoldja azt.
HÁTRÁNYOK:
-         A Szamos cipők modelltől függően különbözőek. Gondolok itt a cipő szélességére. Egyes modellek kimondottan keskeny lábra ideálisak egyes modellek pedig széles illetve magas rüsztű lábra ideálisak. Nem elhanyagolható, hogy a bokacsont hol érintkezik a cipővel vagy szandállal és a tépőzár vagy csat, hogy fekszik fel a gyerek lábfejére illetve bokájára. 
Keskeny lábra.

Széles illetve magas rüsztű lábra.


Ahhoz hogy kiválasszuk a gyerek lábára a tökéletes cipőt és szandált, várok mindenkit a Csibecipő Eszék utcai üzletébe. 1114 Budapest Eszék utca 13-15sz
Aki a Csibecipő webáruházban rendel és bizonytalan a modell vagy méret kiválasztásában hívjon vagy emailezzen, bátran tegye fel kérdését vagy mondja el, hogy milyen cipőt szeretne gyerekének. www.csibecipo.hu, email: ildiko.korodi@csibecipo.hu
Mobil: 06-30-57-58-376 Üzlet tel: 06-1-78-54-233.

Azért vagyunk, hogy a gyerek lábára az ideális illetve a legmegfelelőbb cipőt és szandált kiválasszuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése